Op deze vorstelijke Koningsdag was ons dorp vervuld met de magie van historie en harmonie, dankzij de aanwezigheid van de iconische reuzen Boel en Nölle! Oud huisarts Tersmette opende de tentoonstelling ter ere van 150 jaar Harmonie de Goede Hoop, waar Boel en Nölle als gasten straalden te midden van de jubilerende harmonie.

Het ander hoogtepunt van die dag was op het feestelijke oranje spektakel op de Kiosk. Daar brachten Ria en Diny, in een ontroerende vertolking, het Reuzenlied ten gehore, waarbij de hele menigte meedeinde op de betoverende melodieën. En alsof dat nog niet genoeg was, verrasten Boel en Nölle iedereen door op de muziek mee te dansen, hun enorme gestalten elegant bewegend op de klanken van de muziek.

Het was een Koningsdag om nooit te vergeten, waarin de aanwezigheid van deze geliefde reuzen de festiviteiten een extra vleugje magie en plezier gaf. Lang leve Boel en Nölle, lang leve Koningsdag!

Foto’s Koningsdag